MEMBER TESTIMONY
 
Ushawan Coklat - kk,
Dikirim : 12/10/2018

Lumayan income..siapa tak buat nyesal



Cornelius linus - tapah,
Dikirim : 24/10/2018

Terima kasih chocolateshopp kerana bantu saya dpt side income mcm ni.kpd rakan2 yg belum dftr dan masih melihat perkembangan chcolate ni..anda dftr anda dpt free gift coklat,anda ajak rakan anda,anda dpt side income..



MOHD ZAN - Cheras,
Dikirim : 07/11/2018

Terbaik platform yg menjana pendapatan sampingan ..anda buat anda dpt commision Anda dpt mkn coklat anda dpt duit comm Nyam nyam nyam nyaman....



Aidah binti Samat - Keningau, Sabah,
Dikirim : 08/11/2018

Alhamdulillah..Tak sia-sia join awal..Baru sebulan join..pendapatan dekat RM200????????????..modal kecik rm10 saja pun..dapat lagi coklat free????????????..memang terrbaik biz coklat ni????????????????????..Rugi betul yang tak nak join..jom cepat2 daftar????????????



MOHD ROSMIZA BIN RUSELI - BACHOK,
Dikirim : 10/11/2018

Terima kasih chocolateshopp... Biz terbaik masa ini yang saya sertai.. Hanya bermodal Rm10.. Dapat free gift coklat lg.. Saya dapat menjana income had.. Login web, duit masyuk.. Memang terbaik.. Jom sertai group chocolateshopp .. Mmg tak rugi kalau join cni... Terima kasih chocolateshopp.. Semoga semakin success ke hadapan.



Salinawati binti Abdollah - Melaka,
Dikirim : 11/11/2018

"Lebih baik Bisnes yg modalnya kecil,Risikonya pun kecil,klu kena Gayanya,Untung pun besar juga". Sya bermula dgn modal RM10,promosi sempena pelancaran,dpt free coklat,dpt link website sendiri,diskaun up to 70% dan boleh cari income.Nekad utk mencuba.Alhamdulillah,total sya dah withdraw RM600,withdraw pun x pernah sangkut.Terbaik Chocolateshopp!!!Sekrg tengah usaha utk withdraw lgi.Santai2 je buat:),tk pyh nk push otak kita,kuasa dijari kita,tk kuar peluh pun....Admin2 yg berpengalaman dlm bidang networking bersedia membantu anda:).." Semua Kejayaan bermula dgn Percubaan,anda tidak mencuba,anda tidak akn Berjaya"....



Amir Hamzah - Seremban,
Dikirim : 12/11/2018

Commission



MARRY UNCHANG - Sandakan,
Dikirim : 22/11/2018

Jum! gembira bersama coklat.



Noramiza Binti Mad Din - Taiping, Perak,
Dikirim : 01/12/2018

hey.. tak sangka bermula hanya kerana sukakan cocolate.. saya terjebak dengan choclateshopp.. wowww i really appreciated to my friend yang memperkenalkan business ini.. saya sudah menggandakan income sampingan saya tanpa henti.. hanya dihujung jari.. ada handphone dan internet everything is going well. thank you Chocolateshopp